minikoglumm Kızlar özel bölgemiz malum bu sıcaklarda aşırı nemli ve terli oluyor. Bazen su gibi oluyor benim dışarı çıkınca diyorum suyum gelse dışarda felan yada gelmeye başlasa nasıl anlicam diye çıkınca saatlerce gelmiyoruz çünkü
Merveorhnoglu minikoglumm bende ayni durumdan muzdaribim valla. ipislak oluyor terden 🤦🏻♀️ Bigun suyum gelse ay terledim yine cok der degisirim çamaşırımı anlamam yani🥺
gmzgncr minikoglumm maalesef sızıntı şeklimde gelirse anlayamazsınız 😔 benimde öyle bir sorunum vardı sanki kurumamış çamaşırı giymişim gibi oluyordu.
gmzgncr minikoglumm ama burda okuduğum için suyumun geldiğini anlamıştım. Tutmaya çalıştım tutamadım akmaya devam etti. O zaman dedim ki doğuruyorum 😊
C-g-l-a minikoglumm ben pamuklu bez katıyorum mecburen yoksa aynen çok ıslanıyor bir yandan akıntı bir yandan ter malesef ama deneyin pamuklu bez iş görüyor 🤗☺️
Lulemom minikoglumm aynısını bende düşündüm. Su birden gelse anlarız da. Sızıntı şeklinde olsa anlamam kesin.
Yavrucuk07 minikoglumm suyun gelince anlarsın zaten, çünkü resmen su gibi akıyor, oyuzden merak etme ,terleme konusunda da pamuklu bezi bende kullanıyorum çok iyi oluyor 🙂😉
Balliko minikoglumm bende altıma kaçırıyorum sanmıştım canım Su gelınce hiç bitmiyor çamaşır baya ıslanıyor
Rumrumrum minikoglumm Valla geçen dizlerimden aşağı damla damla sular geldi dedim allaah suyum geliyo napıcam ben 😅 sonra baktım ki genital bölgemden değil bacaklarımdan geliyormuş deli gibi terlemişim. Hele birde balık etli olunca ister istemez bu sıcakta terliyoruz sürekli bi nemlilik oluyor genital bölgede ben sık sık iç çamaşırı değiştiriyorum öyle anlıyorum sıvının normal olup olmadığını
minikoglumm Rumrumrum aynı bende aynı işte böyle oluyorum😁 Kilot resmen çıkmıyor yapışmış oluyor hele ki hastanede sıra beklerken otur otur
Aysenurctn32 minikoglumm gebelerin hepsinde var sanırım bu sıkıntı.. benim sadece dışarda değil hep öyle oluyor. Gece uykuda falan da çok terliyorum malum o bölge de öyle. Bir de devamlı bu terden dolayı koku sorunu da oluşuyor. Her gün sabah akşam banyo yapmak istiyorum o haldeyim..
minikoglumm Aysenurctn32 valla bende artık gına geldi ya ciddi koku oluyor eşim anlıyor mu onada gidiyor mu diye düşünüyorum
Rumrumrum minikoglumm Doktorum suyun gelse zaten anlarsın kokusuz şeffaf olur ve elinde olmadan devamı gelir demişti ama işte çevremde de duyuyorum bazı durumlarda idrarla beraber bile gidebiliyor sızıntı şeklinde o yüzden endişeleniyor insan
Aysenurctn32 minikoglumm Ben de aynı şekilde düşünüyorum.. Günde kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum bilmiyorum.. Bir de peçete koymaya başladım önünü alamayıp. Paranoya oldum sürekli kokuyor gibi geliyor parfüm çıkıyorum pijamaların paçalarına doğru falan