rabbiminemanetleri Arkadaslar doktor hergun progestan igne 3 gune bir pruluton igne vurul dedi ayni anda vurulan var mi iğneleri
Naz_01 rabbiminemanetleri prolutonu haftada bir,progestan iğneyi ise aşırı şiddetli ağrım olunca vuruluyordum
FusunF rabbiminemanetleri progestan iğne mi acaba ben vitil olarak alıyorum yarında iğnem var proluton onu vurdurcam
deno1 rabbiminemanetleri 5 günde bir proluton hergun progestan ayni güne denk geldiğinde birini bir kalça diğerini diğer kalcama vuruyorum
Mavi34 rabbiminemanetleri evet 5 ay yaptırdım. Aynı gün vurulunca birini sağ diğerini sol.kalcaya vuruldum
deno1 rabbiminemanetleri evet risk var hatta bugün proluton günüm birazdan gidip aynı anda vurduracam proluton yerleşmesi için progestan kanama dursun bitsin diye
rabbiminemanetleri deno1 ayyy bende oyle pruluton en son aglatti o kadar yandı. 5 aydır vuruluyor yer kalmadi
FusunF deno1 benim kahve rengi akıntım tam duruyor bu iğne vurduktan sonra yine geliyor sizinde öyle mi
deno1 FusunF sakin bırakma kanaman varsa progestan igne vur özelikle hergun durur benimde geliyordu hergun vurdum durdu
deno1 FusunF kahve eski kan diyorlar ama yinede progestan igneni bırakma ben 1 hafta bıraktım kırmızı oldu