papatya56 Kızlar bu ay yumurtlama takibi yaptırdım dun doktora gittim cok güzel yumurtaların olmus çatlamıslar dedı gün verdi değerlendir dıye bugün krem gibi beyaz akıntım var akıntı olması normal mi
hepoyleolurzaten papatya56 akıntıyla ilgili tek bilgim çatlama olduğu gün akıntı şeffaf oluyor, sonrasında eski haline geri dönüp beyaz akıntı haline dönüyor. Yani benim öyle olmuştu ben testle anlamıştım çatlama olacağını
hepoyleolurzaten papatya56 ben hiç gitmeden doktora kendim evde testle kontrol etmiştim. Şeffaf akıntı olduğu gün testte t çizgisi daha koyu çıktı, ertesi gün normal beyaza dönmüştü. Muhtemelen sizinde olmuştur değerlendirin bugünleri ☺
papatya56 hepoyleolurzaten Yumurtlama takibi yaptım dun gıttım doktor çatlama olmus dedı akıntım vardı bugün doktor değerlendir dedı gunlerı verdı
papatya56 Nihanus Çatlama oldu canım ondan herhalde akıntı oldu catlama oluncada degerlendiriliyomu canım doktor bana değerlendir dedı
Nihanus papatya56 asıl zaten çatladığı gün çok önemli şeffaf akıntının bol olduğu üç gün içinde değerlendirebilirsiniz
hepoyleolurzaten papatya56 evet muhakkak değerlendirin ☺ zaten genelde dediğim gibi yumurtlama döneminde akıntı olur
papatya56 Nihanus Dün gıttım catlamıs dedı ama ne zaman catladıgını sormadım 27 29 31 degerlendır dedı ben dün değerlendirdim
Nihanus papatya56 bazı doktorlar bir boş bir dolu diyor ama araştırmalar aksini iddia ediyor bi araştırın bunuda bence ben çocuk gelişimciyim biraz alan bilgimdende kalanlar aklımda 🤷🏼♀️