Syydmoomm Yaklaşık 5 gündür mide bulantım kasık sancım yok, sadece yorulunca az kasık sancım oluyor normal mi kızlar ?
Belacivciv Syydmoomm Belirtilerin gidip gelmesi normaldir zaten genelde 12. haftadan sonra azalmaya başlar ya da tamamen kesilir merak etmeyin :)
Naz_01 Syydmoomm normal canım .ayrıca ne güzel işte mide bulantın olmayacak .hamilelik böyle birşey işte belirti olunca ne zaman geçecek deriz olmayınca neden olmadı yoksa bi sorun mu var diye kendimizi üzeriz 😊.benimde 7.haftada belirtilerim başladı 14de tam bitmişti
Gnssc Syydmoomm kasik ağrıları gebeliğin başlarında daha çok oluyo zaten canım benim de mide bulantılarım 7. Haftada başlayıp 12 de bitmişti çok şükür
Ebru2734 Benim 6 haftalıkken mide bulantım başladı 5 hafta sonra ben de de pek belirti olmadı şuan 20 +1 yeni yeni hareketlerini hissediyorum:)
Syydmoomm Ebru2734 köye gittim temiz hava mı iyi geldi dedim ya da yolculuktan bişimi oldu dedim allah korusun :)
Belacivciv Syydmoomm Benim 7. haftada başlayıp 11 de birkaç gün kesilmişti sonra tekrar başlamıştı 14. haftada falan tamamen gitti mide bulantısı :) Değişebilir yani endişe etmeyin hemen :)
Ebru2734 Syydmoomm tehlikeli bir gebelik yoksa yolculukta sıkıntı yok demişti doktorum aklınıza çok kötü şeyler getirmeyin normaldir 😊
Syydmoomm Naz_01 aynennn öyle valla insan merak ediyor içerde ne olup bitiyo diye bi belirti istiyor:))