Andre01 Ben 13. Hafta kontrole gittim sonra ikili tarama a yapılacaktı ozman özele gidiyordum ama doktorum ikili tarama bizde yapılmıyor gel önce bebeğin ense kalınlıgı a gelişimine bakalım sonra başka hastane de ikili tarama yaptırırsın dedi. O an ense kalınlıgı 3.7 cm ölçtğ baya inceledi falan sonra riskleri belirtileri anlattı eşimde cagırıp. Hemen bir perinatolojiye gidiyorsunuz onlar incelesin falan dedi. Biz o ara arastırıyorum tabii randevu aldık 2 gün sonra benım korona oldugum ortaya cıktı randevular iptal edildi biz ikili tarama yaptırmadı günü gectipi için. 15.hafta perinatolojiye gittik 5.7cm ölçtü ama başka bir sorun hiç cıkmadı tek ense kalınlıgı vardı. 21.hafta Ümraniye devlet hastanesi perinatolojiye gittim detaylıya 2 doktor baktı 30 dk oda rapor etti devam ediyor diye. Sonra cam sakuraya gittim perinatoloji oda sadece ense kalınlıgı var Baska sıkıntı yok dedi. En son 30.hafta cam sakuraya 3 perinatoloji muayene etti aynı anda onlarda aynı seyi söyledi ben amniyosentez istemediğim için her doktora ayrı İmza verdim. Şimdi 34+3 üm çam sakurada dogum düşünüyorum artık sadece doguma kadar normal muayenelere gidiyorum yapacak bişey yok çünkü dogumdan sonra bakılacak bebeğe 🤷