hope-full canım tekrar merhaba bugün bebek arabasını görmeye gittik. Gb pockit all city kabin boy bebek arabası ve cybex eazy S twist 360 derece dönebilen bebek arabası + aton anakucağı ve yanında puset adaptörü set olarak indirimli satılıyordu bunlara baktık. Öncelikle arabalar beklediğimden daha kaliteliydi ben daha cılız daha minnak bişeyler beklerken arabalar gözüme güzel geldi. Gb pockit all city olan daha minimal kapanıyor ama iskelet olarak alüminyum ve plastik karışımlı imiş. Daha hafif olması açısından ve tek yön kullanılabiliyor. Fiyatı 3 bin tl. Puseti ayrı seçip alıyorsunuz. Cybex eazy twist olan da 360 derce bebeğin oturduğu alan hiç çıkarıp ters çevirip tekrar takmaya gerek kalmadan olduğu terde çeviriliyor. Yani çift yönlü kullanılabiliyor. Diğer modele göre tentesi fermuarlı içinde payı var daha da aşağı kapatılabiliyor. Ve iskeleti komple alüminyum. Ama ağır değil asla sürüşü çok pratik. Yanında aton puset ve puset takma aparatı ile 5bin500 tl. Ayrı ayrı zamanlarda alırsan puset tek başına 1.500 puset takma aparatı 400 araba da 4bin 700. Yani set olarak 5bin 500 tl ye baya uyguna geliyor. 😁 Tabi sen üst model puset isterim dersen daha pahalı olanlardan seçersen fiyatı artıyor set olarak. Böyle işte canım ben pockit all city kesin daha iyidir diyerek gittim ama bence 360 derece dönen bir tık daha pahalı ama kullanımı daha kolay geldi. İnşallah ilerleyen günlerde tekrar gidip almayı düşünüyorum. 🤭🤲 İnternette gördüğümüz fotolardan daha güzel canlısı iskeletleri incecik dandik bişey değil gayet ideal boy olsun sürüş olsun katlanmaları olsun ben çok beğendim 😉