Shnern Sedayrr şuan 23+6 im ve hamile kaldığım kiloya geldim inşallah almam diye dua ediyorum biraz . . Başta kilo vermiştim çünkü
Gndaylin Sedayrr ben hala hiç kilo almadım ama sorunlu geçiyor hamileligim hergün birşeyle uyanıyorum
Sedayrr zynp45 çok iyi ben 10 kilo almışım doktor artık hakkın bitti diyo 🤦♀️Dedim ben böyle hayal etmemiştim
Sedayrr duygu0693 son aylardan çok korkuyorum herkes son aylarda daha çok alıyosun diyolar nerde hata yapiyorum bilmiyorum 🤔
duygu0693 Sedayrr Ya aslında ben çok bir fark göremiyorum sadece göbeğim büyüdü eşimde aynı şeyi söylüyor ama tartı 😬😂
Sedayrr duygu0693 sıcaklar benide mahvetti sıcaklardan hiç bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum 🤦♀️ onun dışında kiloyla bi anlaşmazlığımız var o kadar 😬
Sedayrr duygu0693 ben kıyafetlerden anlıyodum kilo aldığımı ama bu kadar hızlı gidebiliceğimi düşünmemiştim 😬
duygu0693 Sedayrr Sağlık olsun be yapcak bişey yok 😁 bana ekmeği kes, makarna hamur işi yemezsen bebekte sağlıklı kilo alır sende dedi bakalım dün sporada başladım hergün 15 dk lessie yapıyorum ☺️
Sedayrr duygu0693 Hamurişi pilav makarna falan yemiyorum ama evde sürekli bişeyler atıyorum ağzıma benimde spora başlamam lazım yoksa 9 ayın sonunda kendimi düşünemiyorum 🤦♀️😬