Hildambxl YelizS aynı ya daha beş aylıgım 9.ayda yatakdan kalkamıcam bıde ıkı yaşında kızım var hep arkasından kosmak zorundayım ölüm gıbı 😞 magnezyum yazdı hıc bır faydası yok
Melekbebek Bende kansızlık var d vitamini sıfır bütün vitamin depoları boşalmış kilo veriyorum prensesim alıyor o kiloları ahh ahh ben daha çok dertliyim bide şu terleme yokmu
Melekbebek Rasev aynen öyle oluyormuş demekki ben de onla kavga ettikçe yer içer yatarım yapcek bişey yok artık 😂😂
Burcu16 Melekbebek 22. Haftamdayım son 19. Haftada hissettim ilk😍💕 benim kızçe günün her saati maç yapıyor coşuyor içerde doğunca işim zor anlaşıldı 🙈🤩 ama bugün kramp girdi 4 defa karnıma ve ayagıma çok değişik yaşayan varmı
Muhtekin Burcu16 Gece yatarken benimde bacaklarıma giriyo bel ağrısı yok hic ama bacak ağrısı bitiyo beni
Muhtekin Melekbebek 21+4 haftalığim oğlum içimde kıpır kıpır babacı olacak galiba sesini duyduğu anda nasıl oynuyor ❤❤
Belissima Melekbebek Geceleri arada uyanıyorum. Birde sık sık tuvalete çıkmak yoruyor insanı. Uyku ehh işte bölük pörçük 😀
Belissima Melekbebek 23. Haftadayım arada halsizliğim oluyor güç buldukça evimin işini yapıyorum işte arada yatıyorum arada kalkıyorum 😊
Belissima Melekbebek aaa ne güzel ya benim beyde elini karnıma koyar koymaz sessizliğe bürünüyor prensesim 😊
Melekbebek Belissima bizim babamız gelince cosuya valla resmen parti veriyo içerde babası bi kızım desin o an tekme üstüne tekme anneyi düşünen yok tabi😁😁
Sehererkull 20+6 yim ve temizlik yaptim iki gun once bel agrisindan agladim o derece agridi ve kolum bacaklarim agrio hep ayaklarim sisti napcam bilmiorum 😔
lhanMerveGler Bizde 22 haftadayız premsess annesi olacağım inşaAllah rabbim kısmet ederse bişey sormak istiyorum ilkbgebeligim 22 haftaya göre şuan kaç aylık olmuş oluyoruz acaba 🤔