Slcnslcn Melekbebek bizde 20+6 yiz. Ama 1 hafta ilerdeymis gelisimimiz. Prensim bol bol tepinio cok sukur. 🙈
Dduru Melekbebek 22 haftadyim bnde bizimkiside masallah guzel kipir kipir prensesler harektli olcak desene 😍
Belissima Melekbebek Geceleri arada uyanıyorum. Birde sık sık tuvalete çıkmak yoruyor insanı. Uyku ehh işte bölük pörçük 😀
Minnakkkk Slcnslcn Benimde son günlerde öyle olmaya başladı gecelerı sureklı uyanıyorum delıksız uyku kalmadı ;(
SaadetBayrak Biz de 22 haftalığız 17. Haftadan beri kıpır kıpır minik kızçem artk hiç durmuyor🙏 Bel ağrım bnmde oluyo kızlar çok iş yaptığımda özellikle
Melekbebek Benimki maşallah parti veriyo içerse özellikle babası elini karnıma koyup kızım derse ben bittim ya tamamdır bir dk durmuyo o zaman işte geceleri hiç uyuyamıyorum bel ve kası ağrım oluyo
Belissima Melekbebek aaa ne güzel ya benim beyde elini karnıma koyar koymaz sessizliğe bürünüyor prensesim 😊
Suractn Bizde 20+3 üz sabahları hareketli genelde ama aksam babası elini koyunca da çıtı cıkmıyo paşamın 😂😂
GizemzerUar 20. Haftadayız daha yenı yeni hıssedıyorum prensesimizi 😌 gece uykusuzluk çok fazla doğru düzgün uyuyamıyorum malesef