FasulyeveAnnesi3 Kızlar ya bebeğin kıyafetlerini yıkıyım hazırliyim dedim Allahın cezası 1 sarı tulum karışmış açık renklilerin içine boyamış hep geri döndüremiyorum acil bi çözüm söylesin bilen valla moralim çok bozuldu 😞 o kadar kıyafet battı hep
asyahumam FasulyeveAnnesi3 Aslında sarı renkle beyaz bile atılır ama siz kaç derecede yikadiniz ki? Bir de kalitesiz miydi acaba geçmiş olsun
balllkabagimm FasulyeveAnnesi3 vanish cosla beyaz yatırın suda beklesin sonra makinede de suda deterjana karıştırın yıkayın. İnşallah çıkar 🙏🏻
Askiletotomsu Denizyildizii sadece ege de klorak deniyor. Türkiye’nin pek çok yerinde yaşadım çamaşır suyu yada ozon derler Ege’de klorak derler😊
Denizyildizii Askiletotomsu ama klorak bi marka https://resimyukle.io/r/mreKYTTfFP ace falan etkili değil klorak daha etkili
Askiletotomsu Denizyildizii biliyorum ama Kırşehir Ankara Kırıkkale Sakarya İstanbul Adana hatay Mersin Antep Eskişehir Malatya buralarda hiiic görmedim 🤷
balllkabagimm FasulyeveAnnesi3 o şekilde yıkadıktan sonra çıkarsa iki üç kere durulama yapar bebek deterjanı ile yıkarsınız inşallah çıkar