Minik0 Seda_nrr bende sendenim canim Esimin de tek istedigi isim Elif bence boşa uğraşma vazgecmiyirlar 😂 ben kac tane isim saydım dedim iki isim olsun onada yok simdi Elif ’imi bekliyorum sağlıkla gelsinler inşallah ♥️
Seda_nrr Minik0 ayyyyy öylemi 😂 bende bi kaç haftaya böyle yazarım galiba 😂 sağlıkla gelsin prenseslerimiz 🥰
Deletedmom27272 Seda_nrr çok iyi anlıyorum seniii bizde eşimle anlaşamıyoruz ben modern ve türkçe isim istiyorum o eski ve arapça istiyor çıldırıcam tüm hevesimi kaçırıyor 😓
Deletedmom27272 ilknurd_98 nasıl vazgeçiriyorsunuz kızlar bana da taktik verin ya hiç sevmediğim isimleri öneriyor benim önerdiklerime hep bir kusur
Deletedmom27272 Seda_nrr bende yarıladım sayılır daha 20. Haftadayız sanki ismi tek o koyacak gibi davranıyor güzel bir isim bulacam merak etme diyo bide o kadar ağrı sızı bulantı çek karnında taşı ismi babası koysun çok sinirlerim bozuluyor
Saripapatyam1 Seda_nrr ben olsam koyarım kızımın ismini ben koydum oğlumuzun isminide babası koymak istedi onun isteği olucak insallah
Seda_nrr Lulemom ya bugün hep bunu düşündüm hamileler için ne konuştuysam hamileliğimde yaşıyorum aynısını tövbe birdaha 😂😂😂
Seda_nrr Deletedmom27272 ayyy 🙈 yok bizimki sinir bozarak yapmıyor ama işte ince ince işliyor sürekli yok dedirtmiyor 😂
Nurtrky Seda_nrr elif ismini benim eşimde istedi ama sevmiyorum hiç simayda karar kıldık istemediğim bir isim asla😂
zeytinkiz Seda_nrr Benlmde kızım olacak ama bizde cok zorlandık ya ama 1 hafta kadar full isimlerde gezdim. Anlamına bakıyorum karekter analizine bakıyorum falan. 1 hafta kafam allak bullak oldu en son karar verdik 😄😆 biz yine cabuk onaylamışız.