Nurgllsahn58 Meraba hanımlar ilk defa bi post açıyorum şuan😂2. gebeliğim ve kızım olucağını öğrendim klasik kız ismi önerebilirmisiniz acaba benim hiç bi fikrim yok😬oysaki oğlumun ismi bu haftalarımda hazırdı bile 😂
Esraa_mommy Nurgllsahn58 duru öykü lina eylül alin ela şuanlık aklıma gelenler bunlar biz duru koycaz kızımıza 🥰
Dilanurr Nurgllsahn58 beril , berre , berra kizim olsaydi kesin bunlarda birni koycaktm cok hoshma gidiyoodu ama oglum olack insallah miraç efe koycaz 😊 🤲siz ne dusunudunuz erkek icin?
Olyb belguzar_123 Bu iki isim birbirine çok tezat… Eva gayrimüslim bir isim. Hristiyanlar’ın Hz. Havva’ya verdikleri isim. Zeynep ise İslamiyet’in önemli isimlerinden. Muhammed Jacob gibi bir şey 😂
Nurgllsahn58 rose92 sağlıkla gelsin inş😌Sena ismi benmde aklımdaydı çok sevdiğim kuzenımin ismiydi🤲🏻❤️
Shnern Nurgllsahn58 benimde inşallah kızım olacak inşallah Ece düşünüyorum. Bir oğlum var ismi eren. Oğlum Esila koymak istiyor sürekli onuda kırmak istemiyorum ama anlamı yok diye koymak istemedim
belguzar_123 Olyb teşekkür ederim bilmiyordum gerçekten çünkü bir kızım olursa kesinlikle bu isimi koymak istiyordum bilgilendiriniz saolun❤️
NeslihanDuz Mira Ayliz Ayla Duru Simay Almina Eflin Melinda Aylina Larin Berra Duru Nisa Lavin Ayda Bunlar beğendikçe biriktirdiğim isimler 😄 Biz Aysima ismine karar verdik sizin işinize yarayabilir 🌸