Asyachngr Merhabalar herkese sormak istediğim birşey var bir buçuk aylık hamileyim midemde gaz var buda bulantı yapıyor mahvediyor her gün bir maden suyu içiyorum rahatlatsın diye zararı olur mu acaba daha doktoruma gidemedim merak ediyorum
Astrotuba Asyachngr 1.5 aylık üçin bilmiyorum ama maden suyunu doktorlar oneriyor minarel ve magnezyum kaynağı olduğu için . Büyük ihtimalle zararı yoktur ama yine de doktorunuza kısa sürede danışın
Kucukmucize Asyachngr sade maden suyunun bi zararı yok canım aksine kalsiyum vs için doktorlar günde 1 tane öneriyor
mutlugebeee Asyachngr ben birden fazla doktora sormuştum bunu zararı yok aksine öneriyorlar bile her gün bir tane için diyorlar rahatlıkla içebilirsin🙏🏼
Drf Asyachngr zararı degil yararı oluyor canım doktorum maden suyunu özellikle tavsiye etti ben zaten içiyorum hergün bir tane bebeğin kas ve kemik gelişimi için çok yararlıymış bildiğim kadarıyla
Asyachngr Irem69 Astrotuba normalde reflü vardı bende gebe kalınca iyice çoğalmaya başladı gaz çok var hiç birşey yiyemiyorum o yüzden maden suyu içiyorum rahatlatıyor 🤦🏻♀️
Irem69 Canim maden suyu hamilelikde faydaliymis bende hergun bir tane içmeye çalışıyorum ama marka araştır istersen ben genelde Beypazarı içiyorum o daha iyimis yorumlarda görmüştüm ama sende araştır tabi
Astrotuba Asyachngr evet çok rahatlatıyor zaten gebeliğin son aylarında sertleşme için doktorlar maden suyu için diyorlar beypazarı sert gelebilir kızılay içiyorum ben magnezyumlu olanı siz de hangisinde rahatsanız onu için zannetmiyorum bi sakıncası yoktur ben de ilk aylarda içtim hergün olmasa da
mutlugebeee Asyachngr bu arada doktoruma çook çok güveniyorum sodyum ve magnezyum oranından dolayı özellikle akmina ve sarıkız markalarını tercih etmemi söylemişti sizinde bilginiz olsun🌸☺️
Kdk Asyachngr zararı olmaz ama her maden suyunun içindekilerin oranı farklı. İçeriğine dikkat ederek tüketmelisiniz. Mesela ben şuan 34.haftadayım ödemlerim oluyor ve bacak kramplarım var. Sodyum oranı az ve magnezyum oranı fazla olanları seçmeye çalışıyorum.
Rbkny Asyachngr 5 haftadan bu yana içiyorum doktorum günde 2 tane sade maden suyu vs iç demişti kemik yapısı açısından cok haftalıymış suan 32 haftalıgım hiçbi sorunda olmadı sadece meyveli içme sadelerden iç
Sita3434 Asyachngr bana doktorum kendisi dedi maden suyu iç günde bi tane diye hic de sevmem ama doktor dedi diye iciyorım