anneyimmm_ Kızlar 9 haftalıkken başlayan kuyruk sokumu ağrım 19. Haftamda artarak devam ediyor.dr magnezyum verdi ama pek geçmedi benim gibi olan var mı sizler neler yapıyorsunuz hiç dayanılır bi ağrı değil maalesef
derya46 anneyimmm_ bana fitil vermisti gecince gerek kalmadi kullanmaya yattigin yer biraz sert olacak
Kdk anneyimmm_ benim ağrılarımı magnezyum geçirmeyince kalsiyum takviyesine başladık o çok rahatlattı. Bir de oturma simidi kullandım uzun süreli oturacağım zaman
[silindi] anneyimmm_ ah canm seni en iyi ben anlarım… Oturduğum yerden kalkamıyorum ölüp ölüp diriliyorum o sandalyeden koltuktan kalkana kadar. Acayip bı ağri magnezyumda belli bı sure sonra etki etmedi bana😔
Sevdaa- anneyimmm_ bende sizin gibiyim uzun süre oturunca oturduğum yerden kalkamıyorum çok ağrım oluyor. Hep yan tarafınıza yatın o zaman biraz hafifliyor ama geçmiyor malesef
Sultann1603 anneyimmm_ bende aynıydım 9 10.haftada başladı şuan 20 haftalk oldu hala devam ediyo oturunca batiyo hemen yan oturuym. Diym insanın kıçı ağrirmi agriyo iste napalm gecmiyo 😅 kuyruk sokumum yatıp kalkarken katır kütür sesler geliyo yeniden ckiyo sanki