Sarisko54- 35+2 iyiz . Sağ göğsümün altına bıçak saplanır gibi ağrı geliyor. Başına gelen var mı?? Doğum mu başlıyor??
Lulemom Sarisko54- bende de onun gibi oluyo. Ayağını falan gerdiriyo heralde kaburgalarımı sıkıştırıyo. Bazen nefes alamıyorum. Doğum belirtisi olduğunu düşünmüyorum ama 🤔 tamamen bebeğin pozisyonuna bağlı bence
Minikkalbim1 Sarisko54- doktora git benmde 35+6 bgun gittim. Aynı sancı ile nstde sancım cıktı ciğer geliştirici igne verdi yarında tekrar gideceğim duruma göre sezeryana alıcsk
3MelekAnnesi3 Sarisko54- sakin olun öncelikle bu haftalarda agrılar sancılar normal önemli olan belden kasıktan vurması gögüs altı bebegin hareketinden kaynaklı olabilir imkan varsa 1 2 saat kestirin vucut dinlensin hala devam ederse acile gitmekte fayda var
Sarisko54- Minikkalbim1 cuma günü kontrolüm var, gelişimi iyi gidiyor. Açıkcası artık doğurmak istiyorum çok zorlanıyorum artık
Sarisko54- 3MelekAnnesi3 hareket ardından gelen bir ağrı değil o yüzden sormak istedim. Dakika başı ağrıyor diyebilirim. Cuma günü kontrolüm var. O zamana kadar dayanmaya çalışacağım…
marininannesi Sarisko54- bende de oluyor doktorum bebek büyüdüğü için kaburgama baskı yaptığından dolayı olduğunu söyledi normalmiş tedirgin olmayın