Omerhatice 2bebis1anne yok canm hamd olsun kalmadı.. Benimki planlı değildi suni aldığım sırada bi anda acil sezeryana alındım ama hwmd olsun oyle bir durum olmadi 😊 zaten 36+ oldugunda doktor, artk patron bebek demiş
surelitta52 Ayseekayaa Tam 41 haftalık normal doğum. Şimdi 2. kızım yolda 36+4 olduk nişanım geldi beklemedeyiz henüz. ☺️
Alyaesmaa Balliko İkincide şu an kaç haftalıksınız 35i geçtimi bende ilkini 35+2de yaptım 2. de 32haftamdayım inşallah 38e kadar gider
Nihankaya Ayseekayaa 41haftalık olduk dün kızımla ama halen ne sancım suyum geldi heyecanla bekliyoruz
Kubra2012 Nihankaya sizi almadılar mı yoksa bilerek mi gitmiyosnz bende yarın 41 oluyorm yatış dedi yarın gidiyorm ben
ElifBademmm 35+4 de sezeryan ile doğdu kızım şimdi ikinci gebelik ve 35+3 deyiz planlanan tarihte oursa 38+4 de olacak inşaallah
H_myra1 Ayseekayaa suyum geldi hastaneye gittim 4 cm açılma vardı suni takıldı 7 saat sonra dogum oldu
Pembepanterr Ayseekayaa İlk gebeliğimde 33 haftalık yaptım bu gebeliğimde rabbim zamanında doğum yaptırsın inşaAllah küvez sürecini bir daha kaldırmaz bünyem çok zor günlerdi ☺️