ilknur159 Pelinbyrktrlr izmirdeyim bende hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim. Sağlıkla kavusun Teoman İlter beyinize 🤗
Pelinbyrktrlr ilknur159 Teşekkür ederim siz de öyle:) Doğumdan sonra yazalım birbirimizi bulup nasıl geçti nasıl gidiyor diye 😊
marbling10 Ytugcek Anlma derken kıymetli bir anlam demek istedim, kelime olduğuna göre elbette anlamı var☺️
Elif0712 Cansusuem biz yagiz ege koyduk memnunuz bugun instagramda rasel ismi gordum bir cift koymus googlede baktim rasel degilde raşel olarak bereket anlami var
0534be3 Cansusuem Benim oğlumun ismi Âlim Ahlas fikir olsun diye söylüyorum Alim Allah in 99 isminden Ahlas ta Allahin sevdiği hayırlı temiz ihlaslı kul demek
Pnar123 Cansusuem Cansusuem ben oğlumun adını Duha koycam anlamıda çok güzel kuşluk vakti diye geçiyor hemde yere sağlam basan kudretli güçlü her istediğini elde eden VS baya uzun anlamı hem de ayet kuranda da geçiyor, 😊
Pelinbyrktrlr ilknur159 Yaa ne güzel arkadaş gibi büyüyecekler😍 Benim ilk gebeliğim tecrübesizliğin vermiş olduğu bir endişe var üzerimde inşallah doğumdan sonra gerekli programlar kendiliğinden yüklenir :)))
Pelinbyrktrlr ilknur159 İzmirli misiniz? Benim eşim de İzmirli :) Görevi sebebiyle buradaydık ama tayinimiz Ankara’ya çıktı doğumdan sonra taşınıyoruz
ilknur159 Pelinbyrktrlr evet izmirliyim. Oh ne güzel eşşmde Ankaralı sayılır esas Kırşehir ama doğma büyüma ankaralı. Hayırlısı olsun hakkınızda. Bu arada evet hiç merak etme gereken programlar öyle bi yükleniyo ki şaşırıp kalıyosun 🤗🙏🏼