ilknurcuk16 Merhaba herkese 😊 Detaylı ultrason tarihimiz yaklaştı da fiyat öğrenemediğim bir kaç yer var. Osmangazi Aritmi ve Doruk Yıldırım şubesinde detaylı ultrason yaptıran arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi acaba? Teşekkürler şimdiden 🌸
[silindi] cennetkokulum_ çekiliyor sevk lazım perinatolojiye sonra arayıp randevu alacaksın araştırma hastahanelerinde var genelde
ilknurcuk16 cennetkokulum_ çekiliyor ama devlet hastanelerin de istediğiniz tarihe alma konisi biraz sıkıntılı, aylar öncesinden almanız gerekiyor maalesef
cennetkokulum_ [silindi] ben araştırma hastanesine gidiyorum da kaçıncı haftada ayrıntılı çekiliyordu
cennetkokulum_ Sedaerginn eğer öyleyse haftaya kontrole gittiğimde üçlü tarama ile ayrıntılı da çekerler o zaman
cennetkokulum_ ilknurcuk16 zaten ayda bi cagiriyo doktor ki randevu konusunda da gerçekten sıkıntı yaşıyorum malesef
ilknurcuk16 cennetkokulum_ Yok ben sadece ultrason randevusunu kastettim :) Çevremde çok duydum çünkü geç tarihe veriyorlar ultrasonu diye. Normal kontrol randevuları da öyleyse sıkıntı gerçekten :(
cennetkokulum_ ilknurcuk16 normal randevular da öyle malesef sabahın sekizinde sisteme girmiş olmam lazım randevuyu alabilmek için 9 dan sonra randevuları kapatıyorlar 10 gün boyunca randevu dolu diyo