Nlfrylmz Umudayolculuk36 Yemek yaptığım halde ben hamburger istiyorum diye tutturdum 🤣 yiyin gitsin çokta şaapmamak lazım. Çiğ köftede yiyorum. Tek sıkıntı acılı olunca ejderha gibi yaniyorum
Balliko Umudayolculuk36 etsiz çiğköfte yedım ama dışardan çok yemıstım çalışırken şimdi 2. Hamıleyim bakalım ne olucak 😅
cidolila Umudayolculuk36 ben ev yemeği yemem hergün dışarıdan yiyorum 29+4 çok şükür gebeligimde süper geçti sıkıntısız bebişimde gayet sağlıklı haftasına göre kilosuda iyi 🙏 çok şükür
Umudayolculuk36 cidolila benimde bir arkadaşım çalışırken öyleydi bebeği çook sağlıklı bende onu düşünüyorum 🤨 😊
kelebeklerdeniz23 Umudayolculuk36 Valla ben de yiyom kuzum ya 🙈 ilk aylar dikkat ediyordum yemiyordum sonradan saldım 😊 doktorum da çok sık olmadığı sürece ye, evet bebeklere yararlı değil ama zehir de değil ye dediydi 😁
Umudayolculuk36 -_LiyuzaMomm şuan tiksindim ben dışarda pandemiden sonra yemiyorum normalde ama arada insan istiyor genelde evde yaparım ama uğraşmak istemiyorum 😂
cidolila Umudayolculuk36 aynen benimde öle maşallah ve ben yemeklerde çok seçiciyimdir hiç vitaminli şeyler yemem et kesinlikle ağzıma sürmem kahvaltı desen sıfır zeytin peynir süt yumurta asla tüketmem ama bebegim çok şükür sağlıklı hani böle pimpiriklenmemek lazım
Ozlemkdmrcl Umudayolculuk36 ben ilk hamileliğimde hep dikkat ettim yediklerime hep sağlıklı beslendim ara öğün ana öğün asla aksatmadım ama şuan 2. Hamileyim valla abartmadan canım ne isterse yiyorum zaten ilk cocugum küçük ondan fırsat bulup çok sağlıklı şeyler yapamıyorum Allah ne verdiyse 🤣 sorunda olmadı şu ama kadar çok şükür 30. Haftamdayım abartmadan yiyebilirsin bence.
Konul95 Dışarda değilde evde kendim hazırlıyorum 🤣 2 kez mc donaldsa gitdim , 2 -3 kezde döner falan yediğim oldu toplamda 34+2 yim. İlk kızımda da yemiştim çok şükür sağlıklı oldu şuan da maşAllah her şey yer 😃
Umudayolculuk36 Konul95 benim olayım komik eşime kıyamıyorum ona sipariş veriyoruz ben ondan 3 4ısırık alıyorum 😂😂😂 yemek yiyecektik o gün güya bana yer bulamadık akşam geldik bqnq evde yaptık😂😂