Mama12 Selamlar, çok merak ettim mide bulantılarının yoğun olarak hissedildiği haftalar var mı yoksa kişiden kişiye göre değişiyor mu?
Syda01 Mama12 kişiden kişiye değişiyor benim 8. Haftada başladı 14. Haftaya kadar yoğun oldu bi arkadaşımın hic olmadi
eaktr Mama12 merhabalar, benim ilk Ayımda hemen başlamıştı. Hala da devam ediyor. Prilam dr hiç bırakamadım. Şu an 36. Haftamdayım sanki ilk günlere döndüm şiddetli bulantım var😭😭
Smyrayldrm Mama12 4 haftalık cnm mude bulantım asırı derecede basladı 🤭 bulantılardan mıde yanmalardan oluyrm cnm 🥰
Mama12 Syda01 Clementinee Ben de 6. Haftamdayım çok şükür henüz bulantım falan olmadı da merak ettim sizlere sormak istedim :)
Mama12 eaktr çok geçmiş olsun az kalmış inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alınca unutacaksın tüm bunları 💕 cinsiyeti ne bebişin?
Mama12 ongelukkig @Smyrayldrm @MMmommy bende de mide bulantısı yok ama midem çok garip ne açım ne tokum böyle midemde bir rahatsızlık var ama bulantı gibi değil açmıyım tok muyum anlamıyorum 🤣
Deletedmom_33 Mama12 kişiden kişiye değişir canım ben 9+0 ve 9+3 arası erken kalkınca bulantı kusma yaşadım. 9+5 im şuan hiçbir şey yok.
GoncaClk Mama12 5. Haftamda falan başladı şuan 9. Haftadayim hala kötüyüm prilam kullanıyorum o işe yarıyor
Nihanus Mama12 merhaba ilkinde hiç olmadı ama 6-10 haftalar arası böyle iğrenme desem değil bi boşluk olmuştu midemde. Şimdi 2. Aynı şekilde saçma bir boşluk var acayip bir his