1Asel Kızlar bugün doktorum normal doğuma uygunsun bir sıkıntı yok dedi bende normal istiyorum doğumumu aslında ama ağrı eşiğim çok düşük çok korkuyorum nasıl doğuracam bilmem güzel şeyler duymaya çok ihtitacım var ☹️
eaktr 1Asel çatı muayenesi mi oldunuz ☺️ Ben de normal doğum istiyorum ama canım çok tatlıdır korkuyorum, sezeryan da kesilecek olmak beni daha da korkutuyor ama😓 bakalım perşembe muayenem var benimde umarım normal doğuma ben de uygunumdur🙏🏻 bence siz şanslısınız❤️
Betl 1Asel eaktr Benimde cok çok düşük ağrı eşiğim ama sancı tutunca mecbur katlanıyon doguruyorsun… Dış ağrısı bel ağrısı gibi bir sürü ağrı çektin mutlaka bu zamana kadar eline ne geçti ama bu ağrı sonucunda bir mucize senin olucak o ağrıyı düşünme belkide çok olmucak benim çevremde çok var sinirde olurum onlara ağrım var diyip gitti 3 saat sonra doğurdu :) ben 13 saat sonra ama ölmedim kızımla yeni bir aşkı tattım
Zeyyyn 1Asel bende normal doğum istiyorum inşallah bir sıkıntı olmazsa bence en mükemmeli o normal doğum belirli süre çekeceksnz belki daha az sonra hafifliceksiniz ağrıyı mağrıyı unutursun😊
Seda_selim 1Asel bende 40 +1 im beklemedeyim bende suni sancidan çok korkuyorum Allahın izniyle sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağınıza alalım insallah
-derya-anne- 1Asel ilk dogumunsa biraz zor oluyo evet ama açılman falan güzel ilerlerse benim kızımda biraz uzun sürmüştü yeterli açılmaya ulaşmam suni sancıyla zorlanmıştım ve bende canı az acı eşiği epey bi düşük bir yapıya sahibim kızım vursa canım acır o kadar canı tatlı biriyim sen düşün ama ben hep normal istedim çok şükür Rabbime beni tanıyan herkes annemde dahil sen normal doğuramazsın yapamazsın dediler kızımı normal doğurdum çok şükür 2.ci bebeğimi kucağıma alıcam inşaallah yakında yine annem erkek çocuğu zor olur sezeryan yaptır geç diyo ama sonrasında bana bakıcak kimse yok eşim sadece 3-4 gün evde kalabilecek sonrasında 2 çocukla ben tek başıma olucam. Tamam korkuyorum kızımda tecrübesizdim korkmadan gittim doğuma ama oğlumda az çok biseyler biliyorum doğum esnasında yapılan şeyleri biliyorum biraz ürküyorum yalan yok ama sen kızını nasıl doğurduysan oğlunuda öyle doğurup evine geleceksin derya diye kendime teselli vermeye çalışıyorum kendime
bilnazo68o -derya-anne- bemde oğlumu normal doğurdum şimdi kızıma hamileyim. Benim de canım cok tatlı ama ne kadar güçlü olduğumuda gördüm valla 😁. Ama bu doğumum da dediğiniz gibi herşeyi bildiğimizden mi nedir bende korkuyorum 🥺🥺
1Asel -derya-anne- Ay hadi inşallahh kolay olur benimde ☺️bende sezeryan düşünüyorum ama eşim izin vermiyor 😞
Bebegimicin1 1Asel benim canim cok tatlidir kan aldirirken bile sizlanan biriydim ama o dogum sancisini cektim ve suni sanci alarak cektim rabbim en guzel agrilari yasatmis ve 10 jaftam kaldi 2. Kez aybi sancilari cekmeme sanciyi basinda cekiyorsun ama sonu cok guzel hem sezaryana gore daha kolay ayaklaniyorsun sezaryaninda sonrasinda sanci cekiyorsun bisey olmaz korkmayin normal dogumdan normal doguma uygunsaniz cok gzuel oyle dogum yapmak
UFyldz 1Asel Yaaa aynı şeyi banada dedi cumartesi günü doktorum ama bende cok.korkuyorum perşembeye kadar karar ver dedi ama ben hala veremiyorum normal dogurmayi cok istiyorum ama korkudan tansiyonum bile çıkıyor napicam hic bilmiyorum 🥺
1Asel Seda_nrr Yok ultrason muayenemde söyledi doktorum kızım baş aşağı olunca bide ondam galiba. Amin inşallah gönlündeki olur canım🥰
Dogalnaz Benım ıkı normal doğumum oldu 26 yaşındayım Allah nasıp ederse Eylül sonu gıbı bı sıkıntı çıkmasa normal doğum yapacağım canım çok tatlı ama mecburen olucam😅
-derya-anne- 1Asel normal doğumda o anda acı çekiyosun sonrası hoop hemen ayaktasın ama sezeryanda da o an bisey yok sonrası çekiyosun
Eelcinn 1Asel beni de o korku sarıyor , normal doğum yapmış arkadaşlarımı arayıp konuşasım geliyor beni gazlasınlar diye 😄 kaçıncı haftadasınız ? Bana henüz doktor bişey demedi , 35+0 da randevum var birşey der mi acaba artık
Betl -derya-anne- Aynen öyle yukarıda ağrıdan kıvranan ağlayan ben değilmiş gibi doğurdum 1 saat sonra odaya geçip yemek yedim bunun üstüne kahve iyi gider gidip eşimle kantinde kahve keyfi yapmıştım 😄😄 hadi sıkıyorsa sezeryanda yap 😄😄