midekoruyucu elfmoom ben aslında yoğummm 😂 evin içinde telefon kaybediyorum halimi siz düşünün 😂 sanırım beceriksiz bi anneyim 😂
elfmoom midekoruyucu deme öyle be :) daha yeni doğum yaptın kuzumm çok normalll🖤 seni çook özledim valla bebiişş nasılll
Pamugunannesi1 midekoruyucu Yoğsuuuun ama varsın 🥳 Eee anne olmak böyle bişey minnoş sidikli hanım napıyor 🥰
midekoruyucu elfmoom 🙈 vallahi ben de seni çok özledim çok 😍 bebiş iyi teyzesi, ellerinden öper çok selamı var 😂 sen nasılsın minik mercimek nasıl 😍 öyle seviniyorum ki sanki benim 2. Çocuğum oluyor gibi mutluyum senin gebeliğine 😍🤗♥️
Gulcingezer elfmoom bnde ayni vala herseyimiz ayni senle benimde yarin kontrolum var duaet🙏🏻 Daha kalp atisi duyulmqdi demi dun senin
elfmoom midekoruyucu yaaa onu yerim fotoğrafını görmüştüm kuzummm Allahım uzun ömür versin nazarlardan korusun 🥰🙏🏻 yaaaa çoookkk teşekkür ederimm kuuzummm, 6. haftamıza girdik 1 bucuk hafta sonra kalp atışımızı duyucaz Allahım nasip ederse 🖤😍🙏🏻🌸
midekoruyucu Pamugunannesi1 vallahi anne olmak hem zor hem güzel bişey 🤗♥️ Sidikli hanım uyuyor şuan 🤭 o uyurkene ben de duş alıcam 😂 ay karnımdayken ne güzeldi ben nereye o oraya sesi de çıkmıyordu 😂😂😂 böyle çok zor
Pamugunannesi1 midekoruyucu Demi peşinden sürüklüyordun karnında senle geliyordu fıtı fıtı 🤣 Allah kolaylığını da veriyor zorluğunu da şükür verene 😌 Hala inanmıyorum yiaaaa doğurduğuna 🤭🤭🤭
midekoruyucu Pamugunannesi1 kız sorma ben de inanamıyorum ama bazen gerçekten acaba geri sokabilir miyim diye düşünüyorum 🤣🤣🤣
Pamugunannesi1 midekoruyucu Aynen ya o gün doğurmaktan vazgeçecektin Ya da ilk gün geldiği gibi geri yollayacaktın 🤣🤣
midekoruyucu Pamugunannesi1 aaaaaaaa 🥺 çok geçmiş olsun. Nasıl geçiriyorsunuz İnşallah hafif atlatırsınız ya ☹️