Boncuk123 elfmoom ayyyy postunu şimdi gördüm 😍 çok ama çok mutlu oldum canım❤️ Nerde o kimyasal olabilir diyen doktor 😂😂
elfmoom Boncuk123 yaaa 🥰😍😇🙏🏻🙏🏻çooook teşekkür ederim kuzumm🌸 ben keseyi görmeden kimseye ümit vermem o zaman daha çok üzülüyor anne adayları bak şimdi söylüyorum hamilesin hayırlı olsun dedi😂😂😂 dedim Allah razı olsun 😬😂😂😂
Boncuk123 elfmoom hahahaha strese soktu burda hepimizi 😂 gözük aydın canım benim. Doğmasını dört gözler bekliyorum 😍 darısı bize inşallah 🙏
elfmoom Boncuk123 valla yaaa evde delirtti beni😂😂😂😂 Allahtan burası vardı yoksa çıldırırdım bi de lekelenince demez mi beklemekten başka çaremiz yok 😂😂 korkunçlu adam yaaa amin kuzum Allahım hepimizin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah🥰🌸😍🙏🏻🖤
Boncuk123 elfmoom kız hepimiz delirdik burda 😂 hepsi geçmiş gitmiş olsun inşallah 🙏🧿🧿 dört gözle doğumunu bekliyorum artık ❤️
elfmoom Boncuk123 amiiinnnnnn 🥰🙏🏻 çok teşekkür ederim ince düşüncen naif sözlerin ve duaların için 🙏🏻😍🥰😍🖤
Pamugunannesi1 elfmoom Sahur Bacımlar grubu burdaki bazı arkadaşlarla yan yana olmayabilir ama whatsappta hep online 🤣 Gözünaydın bu arada Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 😌
Pamugunannesi1 elfmoom Kıııız Allah seni ismini mi değiştin sen diyorum ellam kim bu 😅 Aleykümselam canım en kısa sürede seni de yanımızda görmek istiyoruz 🥰🥰
Pamugunannesi1 elfmoom Asla çaktırmam bilirsin 😬 Turuncu gitmediğim sürece sıkıntı yok 🤣 Burdan oraya ışınlamam lazım seniiii