May5bm Doktora nekadar sürede nasıl sıklıkta gitmeliyim en son 16 temmuzda gittim ve eylülün ilk haftası gitmeyi düşünüyorum sık gitmeme gerek varmıki şuan 9+6
SuperMomm May5bm doktor ne zmn gelmen gerektiğini söylemiyormu? Ayda 1 defa gidiyorum ben kendisi her gitmemde şu tarihte gel diyor
Asyadone May5bm bir ayda bir canm haftan yaklaşınca 34 den sonra iki hafta bir 38 den sonra bir haftada bir
DemetF May5bm ben ilk donemler tahlildi kalp atisiydi 15 gunde bir gidiyordum.gitmisken de bebegimi gormek istiyordum.1 ay bile bana uzun geliyor gidip gormek istiyorum
Mucize_ Ayda bir olur oda herhangi bir sıkıntınız yoksa eğer2.5 ay 2 ay uzun bi zaman dilimi bence arayı fazla açamyın
Arzuorhan May5bm devlette söylüyor canım sürekli oraya gideceğimizin takibini orda yaptıragınızı söylerseniz gün veriyorlar . Benim de bu sefer bir buçuk ayı buldu verdikleri ara canım sıkıldı ama yapacak birsey yok
Zeysezer May5bm doktorunun yönlendirmesi gerek beni ayda bir çağırıyor mesela 12. Haftadayım ekstra ikili test için gittim sadece