SerpilEsra Nil eslem mi Sadece eslem mi hanımlar kararsizim birtane oglum var yigit alp nasip olursa bide kizim olacak insallah esimin aklinda hicbir fikir yok bana kaldi butun mesele🥰
SerpilEsra aysegulgeldi8 ya bide ikiside o kadar icime sindiki o yuzden kararsiz kaldm 🤭🤭💗 oglumda ben yigit esim alp istedi bu sefer esimin hicbir fikri yok😅
Olyb Eslemnur Eslem selametli erkek demek. Ülkemizde yanlış bir şekilde kız ismi olarak kullanılıyor.
SerpilEsra Eslemnur hayir canim zeyd bin eslem sahabemiz var eslemin oglu zeyd diye geciyor icin rahat olsun🌸
Eslemnur SerpilEsra ayyy Allah razı olsun canım kafam karıştıydı rabbim sağlıkla kavuşalım inşallah gızcelerimize
SerpilEsra Eslemnur icin rahat olsun canim onceden erkeklere konuyormus evet ama suan kizlara konuluyor. E ona bakarsak deniz ömür bunlarda uniseks isimler. İkrada erkek ismiymis zamaninda suan kizlara konuluyor. Icine sindiyse hic farketmez
seker55 Bir arkadaş yazmış sahabe ismi diye bunu da bilmiyorum dum son zamanlar da çıkan Yunanca ruşça uydurma isimlerden zannettim ben
SerpilEsra seker55 buglem alin vs. O kadar anlamsiz anlami bile olmayan isimler varki. Anlam olarak cok guzel eslem ismi cok icime sindi 2 isim mi tek isimmi onda kararsizim😊