gizemm08 19 haftalık olduk ama hiç geçmeyen mide bulantısı kusma mahvoldum artık denemediğim yöntem ilaç serum kalmadı benim gibi olan var mı
Burcu4135 gizemm08 prilamda mı iyi gelmedi. Ben onunla ayakta duruyordum. Acaba reflü mü var sizde? Benim suan mide sıkıntılarımın hepsine pulcet iyi geliyor onu kullanıyorum. İsterseniz doktorunuza danısın.. Cok gecmiş olsun 😔
[silindi] gizemm08 valla bende 20 haftalığım prilam biraz rahat ettirdi içmezsem kusuyorum midem bulanıyor
2melekannesi_ gizemm08 17.haftadan bildiriyorum ilacı azalttım almadım iki gün kendimi denemek için ama yok daha geçmemiş perişan oldum tekrar devam ilaca😬
gizemm08 Burcu4135 evet reflü vardı bende midem çok hassas ti hamileliği öğrendiğim günden beri kabus oldu yani hiç tadını çıkaramıyor um sekiz kilo verdim ama sizin dediğiniz ilacı soracağım teşekkür ederim
gizemm08 Aysenuray ya gerçekten sabır da kalmadı herkes bir tavsiye veriyor ama bende hiç etki etmiyor aç tok farketmiyor her türlü kusuyorum umarım benimde geçer 🤲
gizemm08 [silindi] prilamda var kullanıyorum piyasadaki bütün ilaclari içtim ama hâlâ devam ediyorum 😔
Burcu4135 gizemm08 bende de gebeligin 7.haftasında gebelik reflüsü cıktı sizi cok iyi anlıyorum. Özellikle reflü icin pulcet vermişti doktorum. Cok rahatladım bırakmıstım yine kötü olunca bu sabah aldım pulcet. Cok gecmiş olsun🤗
gizemm08 Sbldgn37 prilam,zoferde etki etmiyor bana yani çok enteresan bir mide ye sahip oldum hamilelikte teşekkür ederim yinede tavsiyeniz için
gizemm08 2melekannesi_ ay Allah yardımcımız olsun ,hem mide bulantısı hem işe gidip gelmek çok yoruyor şimdiden uykusuz gecelere başladım yani 😀