Dilaraatrkgl 5+4 haftalığım. 2 gündür mide bulantım halsizliğim var bugün acıktım bi anda elim ayağım kesildi ateş bastı. Ara ara da bulantım oluyor panik atağım aynı zamanda hemen korkuyorum bu normal mi 🥺
Selin12- Dilaraatrkgl evet normal bende 11 haftalığım ve 5 haftadan beri qyni şikayet leri çekiyorum hatta dün bayılıyordum tansiyonum düştü hemen tuzlu ayran içtim ve yanımda tuzlu şeyler ayırmıyorum
Gmsyusra Dilaraatrkgl Ben ilk 18 hafta aynı şeyleri yaşadım bazen sadece çubuk krakerle günü bitirdim bulantıdan. Çok normal. Sabır gerektiriyor . Allah yardımcınız olsun
Yamacin-Annesi Dilaraatrkgl 12 haftalık oldum haylen çekiyorum normal canim ama kendini ac birakmamaya bak kussanda sürekli tuzlu bişeyler at ağzına beyaz peynirli tost iyi geliyor yada hazır yufkadan gözleme
Gizem93 Dilaraatrkgl Korkmayın içinizi ferah tutun bende 9 haftaligım aynı durumları yaşiyorum bazen benide sıcak basıyor panik yapıyorum ama bunlar geçici şeyler sakin olmaya çalısın elinizden geldigince bol bol dinlenin. Doktorum bana halsizlik olması gayet normal demisti
Semanurozgan Selin12- bugün bende öyle oldum resmen ölüyorum sandım gözümün önü karardı birden fenalastim ama şükür tuzlu ayran kendime getirdi
Selin12- Dilaraatrkgl evet hemde çok hızlı dun markete çıkmıştım orada dolabin önünde resmen bayıldım
Mefat Merhaba ben de 6+0. Hamileliğe dir hicbir belirtim yoktu. Son 3 gündür birden bire mide bulantım basladi ve her şeyden tiksiniyorum..
Gizem93 Dilaraatrkgl Evet bende gebelik oncesi cok daha kotu ataklar vardı ama çok sukur azaldı. Bazen tekrar olur mu diye korkuyorum ama Allah kimseye yaşatmasın içimizi ferah tutmaya çalışmamız lazım
Selin12- Dilaraatrkgl ben kaşar peyniri yiyorum, tuzlu çubuk, leblebi ve birde gliseri yanımdan ayırmıyorum sende dene bence
Dilaraatrkgl Gizem93 kesinlikle sakin olmamız gerekiyor ama tuttu mu tutuyor insallah bi an önce benimde geçer 😔
Gizem93 Dilaraatrkgl Zaten o an insan mantıklı düsünemiyor. İnsallah bian once düzelir. Bebişlerimiz için iyi olmalıyız ne kadar güclü oldugunuzu sakın unutmayın