GGkaya3435 Kızlar 29.haftaya girdim.ayrıntılı ultrason yaptırmadım kararsızdım zaten gerek duymamıştım ama çevreden çok olumsuz şey duydum ve vicdanen çok rahatsızım 😑😑😔😔 bu hafta hemen yaptırmak istiyorum. İSTANBUL ANADOLU yakasında 200-250 lira civarında ayrıntılı ultrason yapan hastaneler var mı yaptıran var mı ??
istanbulluanne GGkaya3435 Yapmazlar canm maalesef. 24. Hafta son onu bile bazen yapmıyorlar 21. Ve 22. Haftalar arasi en sağlıklısı. Bebegnz cok büyümüş artik
GGkaya3435 istanbulluanne 24.hafta sizin dediğiniz gibi son ama bazıları benim gibi 27 28.haftalards gittiğinde bakıkabiliyomuş.bakmamalarının sebebi ne acaba neden bakılmıyor? 😐
istanbulluanne GGkaya3435 Yine de bi doktorlara sorun ama yapicaklarini sanmıyorum canm. 24te bile zor yapıyor çoğu. 18. Ve 24. Haftalar arasi yapılıyor detayli
GGkaya3435 Kadze işte ben de bilmiyorum ki 24.haftadan sonra yapılmamasının sebebi ne onu merak ettim şimdi.Bebek büyüse bile ultrasonda görünüyor sonuçta 😐😕 bi araştırıcam belki yaparlar