metehaninannesiii FusunF meyve kuruyemiş yiyorum aksam da yemek yiyorum sabah mutlaka kahvaltı yapıyorum
Mervehtp81 FusunF hele bu sıcaklarda iştahım kesildi benim sabah kahvaltı yapıyorum sadece sonra ara oyun yoğurt yada süt içiyorum aksama kadar da arada çikolata tatlı şeyler yiyorum akşamda eşimle birlikte yemek yiyom o kadar
FusunF Mervehtp81 ben sütü gece yatarken içiyorum Amaa hersey yemeye çalışıyorum bir kuruyemiş yiyemiyorum işte
Mefat Benim çok midem bulanıyor. Bu yüzden çok sağlıklı beslenemiyorum. Kuruyemiş, yoğurt, süt gibi şeyler yemeye gayret ediyorum. Salçalı yağlı yemekleri hiç yiyemiyorum midemi bulandırıyor . Umarım bebeğe zarar vermiyorumdur..
FusunF Mefat benimdr salçalı ve zeytinyağlı yemeklerden midem bulandı zeytinyağlı çok seviyorum yemeği normalde ama soğudum zeytinyağından 😂
eylusko FusunF ilk hamileliğimi duyduğum da o kadar güzel besleniyordum ki öğün atlamazdım.ara öğün meyveler kuruyemişler felan . şimdi biraz kahvaltı akşama doğru biraz atistirmalik eşim gelince biraz yemek..
FusunF metehaninannesiii ya cevizden soğudum Zaten fındık falan ye ye bitmiyor agıZda çiğnemekten soğudum ondan 😂
Deletedmom_33 FusunF kahvaltı ve yemek hariç, kuruyemiş, tuzlu veya susamlı kraker, meyve, dondurma 😅
eylusko FusunF hiç bilmiyorum ve bundan da korkuyorum açıkçası dün 32 hafta kontrolüm de bebeğin kilosuna 1970 dedi az önce bi post da benim ki 2800 du yazmış biri . bu nasıl olur ya. doktor da hatta tombik kilosu çok iyi dedi bana .
Leylaakcay @FusunF sabah kahvaltı öglen süt le çiğ badem tüketiyorum akşam normal yemek yiyorum eşimle