bubik Merhaba kızlar, Maltepe’de oturuyorum. Şuan Delta hastanesi hakan hocaya gidiyorum. Ancak hastane olarak ileride Acıbadem yada Yeditepe hastanesini düşünüyorum. Farklı önerileri olan var mı?
pamuksekerinannesi bubik Acıbadem Hastanesi özel sigortan yoksa çok yüksek meblalar duydum 18.000 filan diye.. Bence gereksiz.. Koşuyolu Medipol’u tavsiye ederim..
bubik pamuksekerinannesi acıbadem sigortam var ama araştırmaya devam ediyoruö 😬 Medipolde hangi dontora gidiyorsunuz?
pamuksekerinannesi bubik O zaman Acıbadem’e gidin😍😂 Ben Şükriye Leyla Altuntaş’a gidiyorum ama maalesef randevu vermiyor ben önceden hastası olduğum için bakıyor 😔
bubik pamuksekerinannesi hmm anladım. Bakmıştım Medipol’e de pek araştıramadım. sanırım bende Cem Öncüloğlu’na gidicem.
Twinmom SibelYazcolu göztepe medikal parka gebeliğim esnasında kanamam olduğu için gitmiştim. Acilden girdim kadın doğuma yönlendirdiler. Çok ama çok ilgisizler kimsenin prosedürden haberi yok. Kan uyuşmazlığı iğnesi olman lazım dediler hastabakıcı gelsin diye 1 saate yakın bekledik iğneyi aldık gittik ordan oraya sürüklediler resmen. Herkes topu birbirine atıyor onu gördükten sonra bir daha önünden geçmedim.