Asdf1233 Zaydeli küçükyalı delta hospital doktor Faruk ziya saygı memnun kalırsınız bende Maltepe zümrütevlerde oturuyorum kontrollerimi hep orda oldum çokta memnundum
Bebegimlebihayat Zaydeli canım tülin hanımdan neden memnun kalmadın sezeryan mı oldun acaba benim sezeryan olacak o yüzden araştırıyorum eğer memnun değilsen ibrahim beyi bi araştırmam gerekiyor 😮💨
Burcusumurcusu Zaydeli merhaba ben de maltepe fındıklıda oturuyorum. Doktora karar verebildiniz mi? Ben de doktor arayışındayım konunuzu takip ediyorum
Asdf1233 Sbldgn37 ben doğum yaptım ama kontrollerime hep Faruk beye gittim çok bilgili Bi adam çok memnundum daha öncesindede kürtajımı yapmıştı aynı zamanda
Mhtpkrty Ysfnannesi Doğum yaptınız mı☺️Ben de aynı hastaneye gidiyorum doktor Sibel hanıma sizin sezeryan mı bir de ücret öğrenebilir miyim
Merlival Zaydeli Bezmialem Dragos hastanesi Ebru Karaca … çok memnun kalacaksınız inşallah tavsiye ederim :) fiyatları da uygun hastne de güzel
Ezoanne sibelyrl işyerimde herkes bülent beye gitmiş hepsi cok memnun.. allah sağlıkla kucağına aldırsın..
sibelyrl Ezoanne teşekkür ederim evet çok iyi bir doktordur aynı zamanda perinatolog. Sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah.