maat
[bilinmeyen] Rüyalar tersine çıkar,erkek olabilir. Yada malum olmuştur kız da olabilir😁😁😁😁
Merveazra
[bilinmeyen] bende rüyamda kiz görmüştüm cnm doğum yapmıştım kızım olmuştu ama sonuç erkek tam tersi cikti😊😊
Zeynepeymen
[bilinmeyen] oğlun olack cnm😇kızımda erkek oglumdada kız görürdm hep ruyamda
HarunSerayt
Ben de rüyamda kız gördüm ama İnşAllah oğlum olacak 💙🙏
Ruken1234
Bende erkek gördüm her seferinde erkek olacak inşallah 🙏🏻
Defnem_26
Ben 2 kere erkek gordum oglum olacak nasipse😍
Ozgun
[bilinmeyen] rüyamda kızım olacağını gördüm ertesi gün doktor kızım olacağını söyledi😊
Gulsummldr
[bilinmeyen] ben rüyamda erkek bebek emziriyodum. O kadar gerçekciydi ki. Kız çocugu istememe rağmen kendimi erkek bebege adepte ettim. Tam erkek bebek fikrine alışmıştım. Doktora gittim. Kızın olacak dedi 😁 asla güvenme rüyana 😁😁
Kelebekanne
[bilinmeyen] canım ben kız görmüştüm kızım oluyor 😊
sudamlasi
12.haftamda Rüyam da bana Bi kağıt veriliyordu kağıtta %50 kız %51 erkek yazıyodu😂 dedim herhalde cinsiyet erkek😊1 hafta sonra Dr kız dedi😂💕
Bisaniye
[bilinmeyen] ben detaylı Ultrason öncesi kızım olduğunu gördüm rüyamda. Ultrasonda görüyodum kız olduğunu :D ertesi gün gittik doktora ekranda direk erkek olduğunu gördüm 😀 tersi çıktı yani
YeniAnnecik
[bilinmeyen] benimde eşim kız dedi 😍kız oldu
Oozzee
Herkesin rüyası kendine göre.. Kimisi görür aynı çıkar, kimisi görür tersi çıkar. Benim her zaman aynısı çıkmıştır rüyalarımın. Rüyamda 2 kere erkek bebek emzirdiğimi gördüm, doktor son gittiğimde erkek gibi dedi bebeğe.
Damladuaa
[bilinmeyen] bende erkek görüyodum hemde hissediyodum ama kızım olucakk İNŞALLAH 🙏💕🐣
YeniAnnecik
[bilinmeyen] bu zaman a kadar 4 5 doktor değiştim ve hepsi kız dedi
Yasmina
Senin gönlünden kız geçiyormuş demek ki 😀
Pcoslubiranne
[bilinmeyen] 3 kere kız gördüm kontrolun bir gün öncesinde erkek gördüm.Oğlum olacak Allah kismet ederse.
ozgeya
[bilinmeyen] ben hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce rüyamda doğum yaptığımı gördüm.kucağıma kız çocuğu verdiler ve adına kadar da söylediler.
O yüzden hep içime kızım olacağını doğuyordu ama sonuç oğlum oluyor 😂😂
Merveazra
[bilinmeyen] 😊😊😊 Allah gönlünüze göre versin
Minikus
[bilinmeyen] rüya tabirlerine bakıyor musun canım geçen ben bir rüya gördüm tabiri erkek çocuğa yoruluyordu