Nurklc38 Kızlar detaylı yaptırcam kendi hastaneme de başka uzman gelecekmiş ne zaman gelceği belli değil dedi. Kadın doğum da yaptırabilirsin dedi orda fiyat nedir ve hangi uzmana gittiniz bilginiz varmı
Merw Nurklc38 kadın doğumda ücretsiz ama çok önceden sıra almanız gerekiyor uzman seçimi yok kim denk gelirse
Ozlmaydn Nurklc38 ben ayrıntılıya gireceğim zaman sabah 7 gibi gittim kadın doğuma sıra aldm muayene oldm ayrıntılıya sevk etti o da direk alıyodu o gün hallettim işimi samsun kadın doğumda bence öyle yapablirsin
Nurklc38 Merw medicana yapmıyor canım aradım medicalpark da çok sıra var dedi atakum da özel klinik buldum Uğur turhan diye bi hocaya oraya gidicem
Acemianne12 Nurklc38 fakülte de Ayşe Zehra Özdemir var perinatolok çok iyi işinde Prof tavsiye ederim
Nurklc38 Haleinaniir bilmiyorum şu anda yapmıyorlar dediler bende atakumda uğur turhanın kliniğinden aldım canım
Nurklc38 Acemianne12 Evet özel kliniğiymiş ona randevu buldum zaten perinatoloji uzmanıymış instagram da baktım çok iyi