Gokyuzum1 Kızlar 8 haftalık hamileyim bulantım sürekli var ama ara ara yediklerimi çıkarıyorum sizce bi zararı var mı çok tedirgin oluyorum
N-h-e123 Gokyuzum1 hayır çoğu gebenin başına geliyor bu durum korkmayın. Kilo vermeniz uyku sersemlik hepi normal . Benimki 13. Haftaya kadar devam etmişti
Minisi Gokyuzum1 çok normal, kilo da verebilirsin bir süre. 24hafta olduk halaa bulantı kusma 😂🤮 prilam içebilirsin doktora danışıp. Ama oda fayda etmiyor 🤷🏼♀️😂
Lulikli Gokyuzum1 ben de uygulamaya göre 8 haftalığım benim de var özellikle acıkmaya başladığım zaman direkt midem kalkıyor ve de sabah uyandığım zaman 😞😞😷😷
gyk-38 Gokyuzum1 Çok normal canım ben 6. Aya kadar sürekli çıkardım bulantım hiç geçmedi vee çıkaran annenin bebeği daha sağlıklı olur dediler bana hep inşallah doğrudur 😊
Deletedmom23234 Gokyuzum1 34 haftalığız hala kusuyorum. Bebeğimin gelişimi de haftasıyla uyumlu korkma yani 😘
Yamacin-Annesi Gokyuzum1 canım 12 haftamdayim 13 giricem haylen benimkide devam ediyor korkma normal başlarda