Goksennn ben hem titriyordum soğuk yok,evde sicak niye boyleyim. İki iki battaniyelere sariliyordum.Kaynanama diyordum bana yorgan cikar cok üşuyorum koronavirus oldum ben. Kadin az kalsin ağliyicakti oyle soyleme kizim filan😆.Adetim 5 gun gecti ki bende gecikme olmaz yilda ancak bir kere olur o da sonbaharda gecikir hep. Adetim gecmedende surekli test yaptim erken gebelik testi,kaset testler hicbisey yok silik cizgi bile yok.Annem soruyor hep noldu noldu diye yok bisey hamilelik yok testlerde cikmiyor gecmesine rağmen. Annem sen delisin ilac falan icme sabirli ol bekle. Dinlemedim annemi bitkisel caylar demleyib ictim ağir sporlara devam etdim.Annem eşimi aramiş yalvarmiş ağlamiş karina soyle hiçbişey yapmasin hamile kesin beklesin.Eşimde anneni niye üzüyorsun ölecek değilsin bekle ne zarari var ya hamilesin değilsende adet olursun doktora gideriz. 8ci gunde eşim işten gelince test al artik sabrim kalmadi bişey yoksa yarin doktora gidelim dedim. O da iki tane kaset test aldi getirdi. Bi test yaptim hemen silik cizgi cikti eşim hamilesin diyor bende diyorum olamaz test bozuk birinide yapayim yaptim o da ayni silik cizgi ellerim titriyor. 1 yil 8 aydir korunmuyorduk ama hicbizaman boyle silik cizgi olmamişti.En cok uzulduğum annemi uzmem onun hisleri doğru cikti.Şimdi bebeğim için ona teşekkur ediyorum araliği sabirsizlikla bekliyoruz oğluşum gelsin😊buradaki kizlara tavsiyem adetiniz gecikince bekleyin geç dollenme olabilir o yuzden teste cikmaz bende öyle oldu 2 hafta geriden geliyorduk biz. Biraz uzun oldu okuyan gozleriniz ağirmasin