arzubldk Ankara şehir hastanesine randevu bulamıyorum haftaya kontrole gitmem lazım aslında randevu almıştım ama dün iptal edildi. Sabah kaçta gitsem sıra bulabilirim?
Beyzanur138 arzubldk bende genelde oraya gidiyorum bi 20 gün önceden randevu alıyorum sabah biraz sakin oluyor sıra alabilirsiniz
gbyalcin arzubldk yani şu anda yasaklar biraz azaltıldı bi deneyebilirsiniz ama dediğim gibi ben kapıdan döndüm 🤷🏼♀️
gbyalcin Nasveannesi o zaman ben boşuna bi aydan fazladır randevu almaya çalışıyorum 😱😱 Bi kere kapıdan çevirdiler Bi daha randevusuz gitmeye cesaret edemedim
Nasveannesi gbyalcin O zamanı bilemem ama daha bugün yine randevusuz bir şekilde gittim ve muayene oldum
Annesininbitanesi1 arzubldk şuan hiçbir hastaneden randevu bulamıyorum bende sonuçlarımı bile gösteremedim nasıl bir sorun var anlamış değilim ya
Damlayagmur arzubldk sabah 7 7 buçuk gibi gidip sıra alabilirsiniz bir sorun olmuyor bende haftalık gittiğim için hep öyle yapıyorum randevu bulmam mümkün değil
MihricanA arzubldk Kışın hep sabah 7 de hastanede oluyordum muayeneye aliyorlardi simdi nasil bilmiyorum