metehaninannesiii Tugbaaygt ben sleepy bio natural aldım doğal olduğu için memnun kalırsam.hep bundan devam etmeyi düşünüyorum
Elifim17 Tugbaaygt ilk pingu marka bez almıstım ama cok pahalıydı onunla devam edemezdim içerik aşırı doğaldı. Sonra yıkanılabilir bez kullandım ki bence en harikası o 😍 sonra sleppy natural en sonra sleppy bio natural kullanıyorum. Ama bence sleppy natural ile sleppy bio natural arasında incelik dısında cok bir fark yok gibi. Ha birde daha emici topaklanma yapmıyor.
Mom789 Bionatural kullanıyoruz 1 aydır 1 numarayla başladık 3kiloyduk Simdi 4,600 kilo bugun 3 numaraya geçtik cok memnunum
Yeppudaa Mom789 bir numara 3 kiloya küçük gelir mi . Bende 1 numara aldım çok fazla küçük geldi elime sonra poposunu düşündüm minnacık birşey dogcak zaten . Ama düşünmedim değil ya küçük gelirse . Zaten 40 li paket olanı aldım .cabuk biter
Elifim17 Tugbaaygt yoo makine yıkıyor 🤷🏻♀️😊 içim cok rahattı onu kullanırken. Pamuk veya bambu bez degiyor sadece tenine. Ne pişik ne kimyasal. Şimdi bio natural de bile hep bir vicdan azabı. 😔
Mom789 Yeppudaa degil bende kucuk sandım 4,600 olduk daha dune kadar 1 kullandım 240 adet aldım anca bitti bugun direk 3e gectim buda 2 ay götürür büyükmüş boyutu.40 adet çabuk biter 1ayda 240 tane bitirdik
Yeppudaa Mom789 ay içim ferahladi .ebati görünce bunebbe ped gibi minnacık dedim çok şükür inşallah olcak