Teslime_sinan Ugurlu bebeden alışveriş yapan oldu mu acaba o siteden bir çok ürün beğendim ama güvenemiyorum
Zuhal2205 Teslime_sinan güvenmediğin yerden sipariş verme canım geçen birini kazıklamışlar hem ürünler yanlış gelmiş hemde parayı alıp engellemişlerdi bi bayanı. Tam emin ol benden tavsiye ☺️
Goncagp 👉🏻Enucuzbebekmarket 👉🏻bebek kundağından çorabına kadar ordan aldım önce fiyatları ucuz diye çok tereddüt ettim ama tereddütsüz her şeyi alabilirsin 👉🏻Minicity 👉🏻Alt üst takımlar 10 TL’den başlıyor ve aynı marka model başka sitelerde 25-30 tl ye satılıyor hem çok güzel modeller var karşılaştırma yapabilirsin . 👉🏻Renklievim _beysehir👉🏻 Puset örtüsü emzirme minderi nevresim gibi kumaşa dayalı her şeyi uzun araştırmalar sonucu instagramdan bu sayfadan yaptırdım, fiyatlar tam manası ile yarı yarıya ve istediğin renk model dikiliyor. En basit puset örtüsünü aksesuarlar olmadan diğer siteler 60 tl ye satıyor burda istediğin her şey dahil kargo ve kapıda ödemeli fiyat 60₺ 😊 bi bakmanı öneririm 😊 👉🏻Youbebek👉🏻 Yine instagramda keşfettiğim siling 30-40 emzirme sütyeni 10 emzirme atletini 15 tl ye satan ki bunları kesin alacak olmazsa olmazlar ama fahiş fiyatlara satılıyor🤦🏻♀️ Ayrıca müslin örtüler 15tl olan çok ekonomik ve Denizli de üretim yapıp yurt dışına ithal eden bir sayfa çok ucuz şiddetle tavsiye ediyorum 😊 Ve dün De uğurlu bebeden Mevlüt takımı içindeki bi ürünü çok beğenip hastane çıkışında kullanmak için sipariş verdim fiyatlar normal pahalı değil ama ürün henüz elime gelmedi iyi olur inşalllah 😊