Didemmmmm Hilaluzuun detaylı ultrason normal siyah beyaz ultrason da bebeğin ölçümlerini yapılmasına deniliyor. Renkli diyince şaşırdım. Ben doğum paketi aldığım hastane de yaptıracağım kendi doktorum perinatoloji uzmanı olduğu için o yapacak
Gulnihalce tugbao evet ama bundan ziyada çok önemli bir şey bence. Bir sorun varsa görüp az çok müdahale etme şansları var çok şükür
Alone Hilaluzuun özele gidiyorum ama dediğiniz gibi bizimde orda yok. Ama kendi doktorum birkaç doktor ismi verdi özel muayenesi olup bu işi yapanlardan araştırıp onlardan birine gittim
tugbao Hilaluzuun ali ekiz e gittim ben. harika bi doktor. baya gulduk eglendik, sohbet ettik. bizim kiz nazli biraz 2 saat orda kaldik o yuzden. herseyi gormeden birakmadi. cikolata yedirtti, sprite icirdi. yuruttu. bebek pozisyonunu degistirdi neyse ki 😁
Busyaa4141 Ben haftamı kaçırdığım için giremedim fakat doktorum gerek yok dedi özele gidiyorum her gittiğimde yarım saat içeride benimle ilgileniyor 23 haftalık oldum renkli ultrason veriyor bana yüzünü elini ayaklarını öyle de net görebiliyorum içinizi hep ferah tutun☺️