Poncikim Merve112 benim daha bişi denmediki bişi alaym 😁kız olsa herşeyi var erkek olsa kolay alırız 😁 yeterki net olsn
poyrazinannesi3547 Merve112 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ikisindende tattrsın 🤲🏻
merve100 pppnar456 tam diyecektim ki kıza erkek denildiğini duydum ama hiç kız , erkeğe dönmedi sanırım diyecektim ki …
Bensunsal Bize de 11+5 %90 erkek dedi güvenmedim ikinci doktora gittim bu haftada cinsiyet söylemek doğru değil dedi acaba değişir mi bilemedim 🙂
poyrazinannesi3547 Bensunsal Bende 12+5te banada yüzde 90 erkek dedi özel hastane dün devlete gttm 16 +3 haftalıkken söylemedi bugün başka özelede randevu aldm bakalm sanmam değişmez bence çünkü erkekler hemen görünüyor belli oluyo kemik yapıları falan Rabenim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşAllah sağlıklı olsun tüm bebişler
Ergunsed Merhabalar 14 haftalik hamileyim %60 erkek dedi doktorum 12.haftamda bir oglum var kiz hissediyor bekliyordum daha belli olmaz dedi 16.haftada kontrole gidicem bakalim ne cikicak saglikla hayirlisiyla