balbocegim27 alazzeyneperva valla bu erkekler bi tuhaf bugün de ben bezlere bakıyorum eşim diyo ki bi daha ki aya kart borcunu ödeyelim öyle al ama gitsem dondurma cips alsam öyle demez geçen gitmiş iki kutu dondurma almış 20 tl üzerine biraz daha koysan bez alıyosun zaten
alazzeyneperva balbocegim27 hah tam aynısını yaşıyorum ama dinlemiyorum gözlerimi büyütüp bakiş atiyorum tamam tamam al diyo 🙊
balbocegim27 alazzeyneperva o an bisey demedim ama biraz önce içimdeki ni söyledim şimdi de yüz vermiyorum hemen geliyor mu sanki diyo 26 hafta olduk hepsini bi an da alamayacagimiza göre parça parça alalım bari millet 25. Haftadan çantalarını hazır edip kenara koyuyor
alazzeyneperva balbocegim27 parca oarça aklina geldikçe ele para geçtikce alininca daha kolay oluyo birden alinca hem unutuluyo hem çok zorlaniliyo maddi olarak
kaderelmci Ilayda11 canım boşver hazırla sen ne zaman ne olacağı belli olmaz 35+1 im 34. Haftada hazırladım koydum kenara
nikoland 36+3 bugün hazırladım 🙈 ilk oğlumda 34te hazırlamıştım 39da geldi 2.lerde biraz daha salıyo insan heralde herşey dolaplarda yerleştirdim duruyodu bi araya toplamaya üşeniyodum
Mmm333 Bende 28 haftaya eksiklerimi bitiyor inşallah çantamı yapicam ne olur ne olmaz diye hem insanın kafası rahat olur
Kvsraykt Ilayda11 bende bugün 34+2 oldum aksine bugün eşimle beşiği filan hazırladık içini yerleştirdik çantanıda hazırla dedi hayat ne olacağı belli olmuyor