Esin-eses Merhabalar anneler ve adaylar🌼 6,5 haftalık hamileyim, dün kalp atışlarını dinledik gayet herşey yolunda dedi doktor bu sabah kahverengi akıntım oldu. Yaşayan var mı ?
Feyzaveannesi Esin-eses Ya lekelenme gibiyse doktora danışın derim ama normal akıntının kahverengi haliyse bence bi sıkıntı yok. Bende de gidiyor arada doktor kanama olmadığı müddetçe normal demişti. Tabii siz ne yapmak istersiniz bilmem
Balliko Esin-eses doktoruna söyle canım progestorana başla fitil kırmzı olmadığı sürece sorun yok demişti doktorum 😇
Esin-eses sumeyraballl hamile kalmadan başladım yani ilk yunden beri kullanıyorum. Doktora yazdım ilaca devam et, kontrol et devam ederse ultrasonda bakalım tekrar dedi
Esin-eses Feyzaveannesi leke gibi hani adet bitince sonraki gün akıntı olur ya kahverengi onun gibi kanama yok
sumeyraballl Esin-eses ihmal etme kuzum artışına bak lekenin çok artış yaşarsan kendi doktoruna ulaşamazsan bile acile git ayaklrını havaya dik kalçan yüksek olsun ağır iş yapma sağlıkla al kucağına
Esin-eses Feyzaveannesi sordum bugün kontrol et devam ederse ultrasonda bakalım diyor. İnşallah aksilik çıkmaz 🤲
Esin-eses seydahafsa Seyda durumun nasıl devam ediyor mu akintin ? Benim bı ara işten geldikten sonr lavaboda silince az bir iki damla farkettim
seydahafsa Esin-eses Bende bugün biraz ayakta çok kaldım kahverengi sarı karışımı açık tonda bisey geldi