Sonunda bende minigime kavuştum geçenlerde doguruyorum diye post açmıştım sonra doktorlar ameliyatima cesaret edemeyip eve gondermistiler tansiyonum normale dönünce pazartesi gel sezeryana gün verelim daha gününe var dediler pazar aksami alt tarafım da aşırı baskı ve bel ağrısı yaşamaya başladım pazartesi sabah erkenden hastaneye gittik sıra vermedi doktor acile git dedi acilden giriş yaptım sancılar tavan açıklık 4 cm olmuş ama bu ikinci gebeligimde ve ilki sezeryandi kilom ve tansiyon problemim olduğu için doktor ben burda bu ameliyatı yapamam deyip ambulansla üniversite hastanesine sevk ettiler burada da nst Lee filan derken iyice sancım artmaya başladı hemen hazırlanıp ameliyata alındım spinal sezeryan oldum bu arada ameliyathanede en son saydığım asistan ve uzman doktor hemşire filan toplam 12 kişiydi daha arkamdakileri de görmedim kalabalık görünce bı tirsmadim değil 🙄 ameliyatim basladi kisa bi sure sonra doktorlar hosgeldin derken birden herkes kahkaha atmaya başladı oğlum doğar doğmaz hepsinin üzerine isemis çok şükür ki korkuluğu gibi geçmedi ameliyatım şu an miniğim kollarımda darısı bütün anne adaylarına olsun inşallah