hava123 İkili test beta hcg 88 papp a ise 4,26 cıkmıs e nabızdan gordum sadece degerler var rapor ise ektedir diyor göremedim bana yüksek geldi aranızda anlayan varsa bir bakabilir mi persemve gidecegim doktora gidene kadar ıcım ıcımı yer
Elbet-birgun-kavusacagiz hava123 degerler sistemde gorunmuyo hastaneden alip doktora gostermeniz lazim
Pembepanterr hava123 Beta HCG gebelik için baktırdığınız değerse güzel hamilelik var diğerini bilmiyorum balım 🌸
hava123 @Feyza-nur hanım baslık acaba ikili testmı olsaydı beta hcg deyince belki normal gebelik beta hcgsi oldugundan karıstırılabilir
hava123 Pembepanterr yok malesef moderatorumuz baslıgı beta hcg yapınca karıstırılması normal , ıkili testteki serbest beta hcg testi 🌸
hava123 @HappyMom rica ediyorum konu başlığımı ikili test yada serbest beta hcg olarak değiştirir misiniz ?
Demet1234 hava123 bu değerler değil canım ‘düzeltilmiş mom’ değerler çıkar bunu karşısında önemli olan o. E nabızda düzeltilmiş mom çıkmıyor O da grafikle beraber çıkar. Kafana takacak bir şey yok
Demet1234 hava123 rica ederim 😇 düşünme boşuna inşallah grafikteki değerlerin de düşük risk çıkar bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın 🌸
hava123 Demet1234 amiinn insAllahh ya ense kalınlıgım 1,5du burun kemiğine cok kucuk demisti ama sorun gorunmuyor demisti ınsAllah hepımız saglıkla alırız kucagımıza 🥰🤲🏼