Melocans Kızlar selamlar. Size birsey danışmak istiyorum. Ben 22.haftamdayım. 2 haftadır düşük tehlikem oluştu. İlaç kullanıyorum.rahmim açılmış. Ne olur bu durumda ? Yani erken doğum mu yaparım,hamileliği yatarak geçirsem bile ?
Bb1 Melocans doktor daha iyi bilir ama açılma muhtemelen engeksiyonlardan olmuştur.Sizin yapabilrceğiniz yavaş hareket etmek bol dinlenip bol su içmek.Yani içebildiğiniz kadar bol su ve kendinizi kuru ve temiz tutun.Gerisi Allaha kalır.Allah yardımcınız olsun
VeraVrea Melocans rahim ağzına dikiş atılır serklaj, devlette iki bebek kaybından sonra önerirler ama özele gidip hemen yaptırabilirsinşz sonrası da sürekli yatak istirahati yalnızca tuvalete kalkıyorsunuz.
Melocans Akkoyu peki sürekli yatmak mı lazım ? İki kere hafif kan geldi idrar yolumdan. bide vajınal akıntım da kanlı bişeyler vardı. Doktor risk devam ediyor dedi. Ama yat dinlen vs bisey demedi düzgün bilgi vermiyorlar :(
Akkoyu Melocans Tamm işte bende onu kullanıyorum 29. Haftada başlamıştım 31. Haftaya kadar yattım sadece yemek yemek birde tuvalete gitmeye kalkmıştım baktım olmuyor heryerim agrıyor yatmaktan kalktım rutin işlerime temizlik yemek geri başladım şimdi 35+0 olduk pazartesi kontrol
Melocans VeraVrea bir dahaki doktor randevumda soracağım onu da. Enfeksiyon icin fitil verdi umarım biraz işe yarar
VeraVrea Melocans bir sonrkai yakın mı yoksa bir ay sonra mı? Benim 10 günde açıldı o kadar hızlı ki..
Melocans VeraVrea yaaaa :( yani 15-20 güne gel dedi. Ben doktora asagıdan baktırmadım açıldığını bilmiyor aslında