Ozlemerdogan Doktorum bebeğimin kafasının büyük olduğunu söyledi normalde 31 haftalığım ama ultrasyonda 34 gösteriyor ve doğum pozisyonunda şuan boyle bir durum yaşayan var mı cocugum suan 31 mi 34 mü anlayamadim
Prettywoman91 Ozlemerdogan merhaba benimde 30. Haftadayken 34 görünüyordu. Şuan tabiki siz olduğunuz haftadasınız kafa büyüklüğü sadece ileride demek bu. Son haftalara doğru kafa tası büyüklüğü yavaşlayıp normale dönecek doktorumun bana söylediği bu :)
mombursamom Ozlemerdogan sen kendi haftan neyse onu baz alcaksin. Benm bebegmn kafasi 6 hafta ilerideydi normal dogum yaptirmadi doktorum.
Pembepanterr Prettywoman91 Doğumu 31 e göre hesaplıyorsunuz görüntü olarak büyük görünsede iç organları ciğerleri 31 haftayla uyumlu 🌹
mombursamom tazeanneolacam evet kafasi buyukdu cdden 😃 geriye dogru genis bi kafasi vardi ense de cikinti mevcuttu
mombursamom Ozlemerdogan evet kafasi baya buyuk dogdu. Genetik cunku babasi dedesi anneannesi buyuk dedeler anneanneler fln hepsi kocaman kafali
Prettywoman91 Ozlemerdogan ya evet gercekten kafası kocaman mı olcak diye düşünüyor insan bide benim doktorum her bakmasında koca kafalı kücük göbekli uzun bacaklı diye söylüyor. Gözümün önüne uzaylı gibi bişi geliyor öyle diyince 😅 normal dogum yapamazsın demedi ama bana asla. İlerleyen zamanda bakıcaz normale dönecektir şeklinde konuştu hep içinizi ferah tutun sizde 😌
Pembepanterr Ozlemerdogan Değil kuzum niye olsun kanala girmediği sürece sıkıntı yok döner tekrar doğum pozisyonu alır keyfine kalmış 😊 doktorunuz önemli bir sorun görse söylerdi
mombursamom Prettywoman91 kafasi buyuk bebeklerde ve ilk gebelikse normal dogum onermiolar. Ki benm doktorum doguramazsn dedi rahim parcalanir dedi. Yaptrmadi. Iyi ki de yaptrmamis zten makat durustu. Kafasi 39 cm di. Arkdsmn 4 aylk bebegi 39 cm di.
Prettywoman91 mombursamom belli bir süre sonra Kemikleşme olunca duracağını normal haftasında gözükeceğini söyledi bana doktorum. Bakalım inşallah öyle olur 😌