Ciciannem27 Ben durunun bandanalarında sipariş verdim kadın ben kargoya verdi diyor normal de geçen p tesi gelecekti 8 gün geçti aradan daha gelmedi kargoya çıktığında kargonun çıktı diye mesaj geliyor mu ptt kargo dan
Hazella Ciciannem27 kargoya verildi mesaji her zaman gelmiyo ama dagitima ciktiginda mesaj mutlaka geliyo kod gonderiyolar kargo takip numaraniz yoksa eger genel ptt yi arayip kargom vardi adima kargo takibine ulasamiyorum derseniz size kargo takip no verirler
marbling10 Ciciannem27 Kadından kargo takip numarasını isteyin, kadın dediğiniz kim? Instagram sayfası falan mı yoksa kişiden mi aldınız
Belacivciv Ciciannem27 Ptt de bayram gecikmesi yaşanıyor olabilir ama karşı taraftan kargoya verdiğine dair belge yada takip numarası aldınız mı? Vermeleri gerekiyor çünkü takibini yapmanız için
Minikpandam1 Ptt kargo konusunda berbat bir şirket 15 gün ürünü bulunduğum yerde bırakıp getirmiyorlar eve
Beyzan Ciciannem27 öncelikle veren kişinin size bunu ispatlamasi lazım forumda çok okudum kargoya verdim deyip vermeyen satıcı. Zaten sürekli satış yapan bir sayfa ise musterisine kargo takip no vermesi gerektiğini bilir ve verir
Beyzan Ciciannem27 PTT yi arasanız da bilgi vermezler kargo takip no yoksa. Kargoyu veren kişinin size kargo takip no vermesi lazımdı
Akkoyu Ciciannem27 bana hep geliyordu kargoya verildi dağıtma çıktı gibisinden bayram tatili diye atmadılar mı naptılar az önce kargo geldi allahtan para vardı hazırlıksız yakalansaydım bide Almaya giderdim
KutsalAnnelik Ciciannem27 Bende oradan alışveriş yapmıştım bir buçuk ayda geldi kargoya vermemişlerdir muhtemelen