BaharCihangir Kızlar 23 haftalık hamileyim ve son bir haftadır vajina bölgesinde asırı basınc bar anlık gelip gidiyor ama asırı bir basınc sanki idrar anlık gelip gidiyo gibi tarif edemiyorum neden olabilir doktor randevum cuma günü bilemedim ne yapsam var mı yasayan ?
Yabrukus BaharCihangir bebeğin ayakları oraya baskı yapıyodur belki canım bazen pozisyon değiştiriyolar
mavi BaharCihangir aynı di bende de oluyor yarın benimde kontrolum var ama sağlık ocağındaki ebe çok ayakta kalma dedi
Esra5 BaharCihangir aynısı bende var 28 haftalık hamileyim ve baya önceden beri var doktora söyledim normal dedi bebek haraket ettikçe daha çok oluyor böyle sanki çıkıcakmış gibi bide benim karnım aşağıda o yüzdende biraz fazla oluyor galiba
Badgirl_ Canmm bende 28 haftalgm ayni o haftlrda basldi benimde cisim olmdgi halde idrarm varms gibi anlk bisey hissedyrm😂o bebegin ya kafasi yada ayagdr mesanye anlk baski yapyolar ben oturdgm yerde boyle alttan ayaklri ckacak gibi hissedyrm bazen 😂
BaharCihangir Badgirl_ ya sanki bi anda suyum gelecek gibi hissediyorum cok garip bi his esime tarif etmeye calıştım edemedim
BaharCihangir Esra5 ya zaten su anda bile kasıklarımın daha da altında hissediyorum hareketlerini Korktumm
cennetinsusu BaharCihangir Canım ben sordum doktora kafası aşağıda diye baskı oluyordur. Doğum pozisyonundaymış benim ki Normal dedi. 31+5 te sordum. Bende her olduğunda aha doğuruyorum diyorum 😂 ama çok şükür ki normalmiş 😊❤️