Nuraybakay Veee son 10 🙏💞💞 Allahın izniyle haftaya cuma HAZAR’ıma kavuşuyorum İstekli sezeryan oluyorum 39. Haftamda alınıcak ınsallah 🙏🌸 Rabbim hepimizin cocugunu saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Seyma46-46 Nuraybakay Amin 🙏🏻 inşallah allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin 😊😊🙏🏻Bizimde son 10 gün. Normal doğum bakalım ne zaman gelecek
GLshkrasln Seyma46-46 yaa bizim de son 17 uygulamaya gore ama arada hafif sancılar dışında hala bir belirti falan yok sizin sancılar falan başladı mı nasıl şuan durumunuz bekleyip bekleyip sezeryan olmak istemiyorum 🤦🏻♀️
Nuraybakay GLshkrasln bnm oglan bas asagı durumda agrılar var haliyle ama en çok mide yanması mahfediyor maalsf bnm uygulamayla günüm tutuyor skntı yok cok sukur Kı 🙏 sizede hayırlı saglıklı doğumlar 🌸🙏🤗
Seyma46-46 GLshkrasln benimde sancılarım oluyor. 36. Haftada 1 cm açılmam vardı beklemedeyim. Doktorumun öncelimi normal doğum 41. Haftaya kadar da bekleriz dedi bakalım hayırlısı
htctan 38+1 olduk 38+3 te alırız demişti doktor bugün randevumuz var bakalım nasıl ilerleyeck süreç. Sabah nişana bnzettğim bi akıntı vardı klozette 5-6 gündürde ishal gibiyim 🙈
GLshkrasln Nuraybakay amin amiiin cümlemize inşallah 🤲 bu sıcaklarda artık dayanacak gücüm kalmadı valla hele Mersin’in sıcağı bilen bilir nemi de cabasi duştan çıkmadan yeniden duşa girdirir insanı o derece Allah yardımcımız olsun 😂
GLshkrasln Nuraybakay ay bilmem mi 😣ama orda nem yok burdaki kadar denizden dolayı burası beter ediyo valla 😂🤦🏻♀️