llFatma Anne ve anne adayları hamilelik süresi boyunca vucütta çatlakları önlemek için krem/yağ gibi neler kullanıyorsunuz.Ben de almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum. Bilgili kişiler bizi bilgilendirirse sevinirim.
Mihriban_27 llFatma kantaron yağı çok iyi geliyormuş arkadaşlarım hep onu kullandı ben yurt dışında olunca maalesef bulamadım ama tavsiye ederim yok diyorsanda bio oil veya farklı yağlar kremler vazelin kullanabilirsin özellikle bir marka olmasına gerek yok
hepoyleolurzaten llFatma hindistan cevizi yağı ve kakao yağı kullandım ben, şuan sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Tabii genetik olarak varsa eğer çatlakların önüne tamamen geçemiyorsunuz sadece azaltabiliyorsunuz 😊
Mihriban_27 llFatma vala ailende varsa ne kullansanda boş ama ona da iyi diyiyorlar benim doktor öyle demişti sadece %1 ini engellersin demişti 😂
hepoyleolurzaten llFatma badem yağını ben kullanmadım ama arkadaşım kullanmıştı memnundu onunda son haftalarda bir kaç çatlağı olmuştu sadece
llFatma hepoyleolurzaten Anlaşılan ne kullanırsan kullan yine oluşuyor. bünyeyle alakalı artık. Teşekkür ederim.
hepoyleolurzaten llFatma rica ederim ama siz yinede muhakkak kullanın, cildinizin kuru kalması daha çok çatlamasına sebep oluyor o yüzden her zaman nemli tutun 😊